Les også:

INFORMASJON

En smakebit av menyen: 

Kremet blåskjellsuppe servert med purrebrød.

Sushiinspirert Salma laks – servert med wasabikrem og varm soyasaus smakt til med honning og ingefær.

Stekt andebryst med «klubber» av andefarse.
Gulrot- og appelsinmarmelade, saltbakt og glaserte rødbeter, stekt sopp.
Sellerirotpuré med millefeuille potet og rødvinsaus.

Oksefilet med smørdampet brokkolini, og bakt rødløk, gulrøtter fra Bergsdalen,
serveres med potetpuré smakt til med selleri og peppersaus.

Husets sjokolade trio med bærcoulis.

HER FINNER DU OSS

Alvøparken Selskapsservice
Gravdalsveien 155
5164 Laksevåg

Telefon 55 50 09 70  

Mobil 936 56 168

Epost: post@alvoparken.no   

 www.alvoparken.no

Ansvarlig utgiver: Cox kommunikasjonsbyrå