Les også:

INFORMASJON

En smakebit på menyen: 

Pannestekt ishavsrøye presentert med kokt nykål og sauterte primører                     

Clubsandwich «kingcrab» med avocado og tomat                                               

Pannestekt skate og kalvebrisseltempura                                                           

(kremet skalldyrsaus og grønnsakribollita.)

Entrecote av kalv servert med vårrull av oksehale                                                          

(café de Paris-smør.)

Sjokoladestrudel tilsmakt ristede nøtter                                                   

(banan- og ananassorbet, chillisirup.)

HER FINNER DU OSS

BOHA RESTAURANT

Vaskerelven 6
5014 Bergen
Norway

Telefon: 55 31 31 60
e-post: bordbestilling@boha.no
www.boha.no
 

ÅPNINGSTIDER BOHA RESTAURANT:
Mandag – Torsdag:  16:00 - 22:00
Fredag: 16:00 - 23:00
Lørdag: 17:00 - 23:00
Søndag:  Stengt

 

Ansvarlig utgiver: Cox kommunikasjonsbyrå